22 Eylül 2011 Perşembe

HASTAYIM MI NEDİR

Sonbaharın gelişi beni de etkiledi hastayım kaç gündür bir türlü kendimi toparlayamadım.... Blendırda çırpılmış kek hamuru gibi oldum sanki.her tarafım laçka ııyyk hasta olmayı hiç sevmeme rağmen illaki de gelip beni bulur bu meret... neyse Allah beterinden korusun (amin) bugün daha da bi iyiceyim yarın çok daha iyi olacağım inşallah... ne kadar da çok blog birikmiş okunacak =) reader mı açtım hepsini tek tek okudum sevindirik oldum mutlu oldum.... hasta yatarken kafamda bir sürü proje birikti =) Cumartesi günkü kızımın doğum günü partisini de atlattıktan sonra inşallah pazartesi başlıyorum artıkın =)


Selamlar...
Ozramo =)

7 yorum:

leyya dedi ki...

geçmiş olsun öncelikle.sonraa aramıza hoşgeldin:)ve son olarak güzel yorumun için teşekkürler.
hıh bir de dipnotum olsun:)şu yorum kısmındaki kelime doğrulama eziyetini kaldırmanı rica ediyorum.cümle blog alemi adına:)
selam.

gülümse dedi ki...

geçmiş olsun tatlım ve aminnnn:)xoxo

Unknown dedi ki...

hoşbuldum hoşbuldum...oooy çok teşekkür ederimmm =) gülümse ve leyya (hep heyya heyya diyesim geliyor leyya deyince =))hemmeeen kaldırıyorumk

Selamlar...
Ozramo

figen abla dedi ki...

önce küçük kıza şimdiden İYİ Kİ DOĞDUN KIZÇEE diyorum :)))

sonra sana önce geçmiş olsun diyor, sonra da kızıyorum..ne hasta olması ya..yok benim kızlarıma hasta olmak..kalk bakim, doğru aynanın karşısına..aynaya bak ve gülümse..
-" ne hastalığı ülen, yerim ben bütün hastalıkları" de..

ben sonbaharı çok severim..sevdiğim tek mevsimdir..ondan sonra da kışı severim...yağmuru, çamuru, rüzgarı, yağmurda ıslanmayı...sonbaharda doğmuşum ya, bu sonbahar manyaklığım bu yüzden herhalde :)))))

sonbahar gibi mevsim var mı be gülüm?
şu sonbahar renklerinin asaletine bak..ben bayılıyorum sonbahardaki doğanın renklerine...

haydi gel senle şimdi çıkalım, terlerdeki kurumuş yaprakların arasında şöyle bi dolaşalım :)))

kocamaaan öpüyorum güzel kızımı :)))

Unknown dedi ki...

Bu ne güzel bir yorumdur bölüüü =) insan kendini burada hiç yabancı hissetmiyor ne güzel=) aslında neden bu kadar geç kalmışım ki ben ? 97 den beri netin içinde olan ben ? sanırım önce izle öğren sonra nedir ne değildir araştır taraştır falandı filandı derken anca zaman gelmiş =) iyikide gelmiş iyikide burdayım =) hasta mı yok canııım değilim valla çoktaaan iyileştim bile Figen Ablam çok teşekkürler yorumun için =)aslında başta üzülüyodum kimsem yok listemde diye =( ama sonra öğrendim kine ee ben çalmazsam kimsenin kapısını kim çalar benim kapımı =)) burasıda meğersem komşu komşu hu gibi birşey mi ? bu arada en kısa zamanda bende resmini koyacağım buraya kızıma diktiğim patch-tiri-work tuğum kot yatak örtüsünü
Selamlar... =)

Nedret dedi ki...

Ay hasta hasta kalmış gelmişsiniz bloguma:) Çok memnun oldum. Her zaman beklerim. Minik kızınızın doğum gününe kadar iyileşmenizi dilerim. Allah uzun ömür versin ona. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için (amin ),bende her zaman beklerim artık inşallah =)
Selamlar...